00

Oude Spulletjes:

"Authentieke spullen van hoge kwaliteit en unieke waarde."

Over ons

Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met rommelmarkten afstruinen. In eerste instantie kochten we spulletjes die wij zelf mooi vonden. We bewaarden ze in een berging voor later. Een berging werden er twee, er kwam een garagebox bij en toen nog een... We realiseerden ons dat dit later nooit in ons huis zou gaan passen!

Langzaam maar zeker kwamen we erachter dat de spullen die wij mooi vonden ook in de smaak vielen bij het grotere publiek.

We bedachten ons dat we misschien wel van onze hobby ons beroep konden gaan maken en zo is Oude Spulletjes ontstaan!

Inmiddels doen we onze bijzondere vintage vondsten overal. Wij zien de schoonheid in oude, verroeste en verweerde spulletjes. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal waaraan je ziet dat het een geschiedenis heeft. Unieke exemplaren die je huis persoonlijkheid geven, zoeken en vinden wij met plezier voor jou!

Contact

Onze
visie

Behalve dat onze spulletjes gebruikte pareltjes zijn, vinden wij het ook belangrijk dat ze bruikbaar zijn. Wij proberen onze spulletjes zoveel mogelijk in hun originele patina te houden en als we ze restaureren, doen we dat met veel liefde en zorg.

Naast dat onze spullen mooi zijn, zijn ze ook duurzaam. We proberen zoveel mogelijk oude spulletjes te redden, zodat ze niet weggegooid worden. Zie het als een soort recycling! Wij zien een uitdaging in het hergebruiken van oude materialen en gooien zo min mogelijk weg.

background